Egyedi igények megvalósítása: világítástechnika

Egyedi igények megvalósítása

A fény nélkülözhetetlen az élethez: érzéseket kelt, otthonossá varázsol, hangulatot teremt. A jó megvilágítás azt emeli ki, amit valóban érdemes, és árnyékba borítja, azt, amit nem… ezt nyújtjuk ügyfeleinken a világítástechnika megtervezésével és kivitelezésével.

EGYEDI KOMPOZÍCIÓK A FÉNY SEGÍTSÉGÉVEL

A fény nélkülözhetetlen az élethez: érzéseket kelt, otthonossá varázsol, hangulatot teremt. A jó megvilágítás azt emeli ki, amit valóban érdemes, és árnyékba borítja, azt, amit nem. Akár a nappaliban világítunk meg egy bútort, akár egy múzeumban egy festményt, akár köztéren egy szobrot, kellő gondot kell fordítanunk a megfelelő módszer, eszköz és szög megválasztásába ahhoz, hogy a megvilágítandó tárgyból a legtöbbet hozhassuk ki. A tökéletes világítás több mint világítástechnika; nemcsak mérnöki, hanem alkotómunka is egyben: a technikai eszközök és a kreativitás ötvözésével szinte műalkotásokat hozhatunk létre.

KÜLÖNLEGES MEGOLDÁSOK

A LEDKER Kereskedelmi Szolgáltató Kft. tulajdonosa és ügyvezetője, Szentimrei János a világítástechnika és az elektronikai disztribúció területén szerzett 20 év szakmai tapasztalattal a háta mögött alapította meg a céget. Korábban a világ vezető kereskedelmi vállalatainak munkatársaként, a szamárlétrát megjárva mindent elsajátított, amit az elektronikai disztribúció, illetve a logisztikai és képviseleti vezetés területén tudni érdemes. Már a multinacionális cégeknél dolgozva is érdekelték az energiatakarékos és környezetbarát megoldások, ezért is kezdett el saját vállalkozásában LED-ekkel foglalkozni. A kezdetektől meg volt győződve arról, hogy a korszerű technológia hosszú távon is bizonyítja majd létjogosultságát. Igaza is lett, hiszen a LED-es megoldásokat azóta számtalan területen (szórakoztató elektronika, orvoselektronika, számítástechnika, autóipar stb.) alkalmazzák.

A LEGSZOKATLANABB IGÉNYEK MEGVALÓSÍTÁSA

A Szentimrei János vezetésével működő, száz százalékban magyar tulajdonú családi vállalkozás célja, hogy a fejlődő LED-es világítás technológia, világítástechnika legújabb vívmányai segítségével kielégíthesse ügyfelei egyedi igényeit. Legyen szó akár egy szálloda halljának hangulatvilágításáról, egy étterem RGB-megvilágításáról, vagy egy kültéri szoborcsoport még izgalmasabb műalkotássá varázsolásáról, szakértő csapatunk készen áll arra, hogy megtervezze és megvalósítsa a legkülönlegesebb és legszokatlanabb igényeket is.

CSÚCSMINŐSÉG ÉS EXTRA HOSSZÚ ÉLETTARTAM

A részben saját tervezésű LED-es fényforrások online nagy- és kiskereskedelme, illetve a mérnöki szaktanácsadás mellett bel- és kültéri világítási rendszerek tervezésével és vezérlésének kialakításával foglalkozunk. Mi kiviteleztük például az üllői Idővonal-szobrok belső megvilágítását is. Munkánk során kizárólag csúcsminőségű, energiatakarékos és megbízható LED-es fényforrásokat alkalmazunk. Az extra hosszú élettartalmú LED-ek akár 80 százalékkal kevesebb energiát használnak fel, mint a hagyományos izzók.

MEGTÉRÜLÉS-SZÁMÍTÁS

Az egyedi megvilágítási igények teljesítése során, nagyobb beruházások esetén, egy megtérülés-kalkulációt is elvégzünk, hogy ügyfeleink megbizonyosodhassanak róla, jól döntöttek, amikor a LED-es megoldást választották, hiszen ezekkel a fénycsövekkel akár évi több millió forintos megtakarítást is elérhetnek. Bármilyen egyedi ötletre nyitottak vagyunk: a hagyományos fénykábelek energiatakarékos alternatíváiként szolgáló LED-szalagokkal például bármilyen szín elérhető és bármilyen különleges fényhatás megvalósítható, amit csak az ügyfél elképzelt.

Kérjen ajánlatot!

Ajánlatkérése után 48 órán belül felvesszük Önnel a kapcsolatot!

Kapcsolat

Ha kérdése van, vegye fel velünk a kapcsolatot és 48 órán belül igyekszünk megválaszolni minden, világítástechnikával kapcsolatos kérdését.

Ügyfeleink mondták

Rendkívül udvarias és profi kiszolgálás, minden kérdésemre választ kaptam és ami nem lényegtelen, az árak is jók. Bátran merem ajánlani másoknak is.
Kimagasló termékismeret és minőségű ügyfélszolgálat.
Szuper cég, megbízható referenciákkal!