Projektmunkák

Projektmunkák

Vállalatunk már két évtizede dolgozik a hazai piacon, így számos nagy projektben vettünk részt. Cégünk filozófiáját a hosszú évek alatt szerzett tapasztalatok alapján alakítottuk ki úgy, hogy kis- és nagy projektekben való részvételünk egyaránt sikeres legyen. Ebben van segítségünkre az általunk üzemeltetett led nagykereskedés, mely kedvező áraival versenyképessé teszi projekt ajánlatainkat!

EGYÉNI MEGOLDÁSOK MINDEN IGÉNYRE

Led nagykereskedésünkben nem csak a legszélesebb típusválasztékkal találkozhat, de szakértőink tapasztalatára a projekt megvalósítása során az első lépésektől az utolsóig számíthat. Az elmúlt két évtized tapasztalatait felhasználva vállaljuk keretszerződések megkötését, ezek keretén belül pedig a kiválasztott ledes termékek, design lámpák, ledes izzók és egyéb fényforrások, ledszalagok menetrend szerinti kiszállítását a közös megegyezéssel meghatározott áron.
Ráadásul nem csak termékeink között találja meg az Ön számára ideális megoldást, de ha beruházása során a LED világítás megtervezését, beszerelését és üzembe helyezését is szívesebben bízná szakértőkre, bennünk ebben is partnerére találhat. Szakértő csapatunk a szerződés keretében elvállalja a led technológiát használó világítás teljes körű megtervezését az Ön elképzelései alapján, majd a közösen választott LED-es megvilágítás kivitelezését is elvégezzük.


PROJEKTMUNKÁK RENDELÉSRE

Projekt tervezésére, valamint kivitelezésére való felkérésre kizárólag személyesen van lehetőség, a projektmunka elvégzése pedig a személyesen egyeztetett információk és adatok alapján történik. Kérjen időpontot személyes megbeszélésre időpont az info@ledker.hu e-mail címen kérhető.

SZEMÉLYES TALÁLKOZÓ ÉS DOKUMENTÁCIÓK

A projektmunkákhoz szükség van olyan dokumentációra, amilyenek a méretezések, illetve amennyiben van, akkor szükséges még a villanyszerelési terv, a meglévő lámpatestkiosztás, valamint a projekt elképzeléseinek vázolása. Ezeket szakszerűen egyeztetjük Önnel, hogy a közösen felépített terv alapján pontosan úgy készüljön el a tér megvilágítása, amilyennek Ön azt elképzelte. Mindezek alapján tökéletesen egyedi, az Ön elképzeléseinek megfelelő projekt tervezet készíthető, legyen szó akár céges elképzelésekről, irodai megvilágításról, raktárak kivilágításának megoldásáról vagy éppen lakossági projektekről, otthoni megoldásokról.

Várjuk megkeresését!

Egyedi projektet tervez? Keressen bennünket bizalommal! 48 órán belül felvesszük Önnel a kapcsolatot!

Kapcsolat

Ha kérdése van, vegye fel velünk a kapcsolatot telefonon: +36 70 394 2543 vagy az info@ledker.hu e-mail címen. Írásos megkeresése esetén 48 órán belül visszahívjuk Önt!

Ügyfeleink mondták

Rendkívül udvarias és profi kiszolgálás, minden kérdésemre választ kaptam és ami nem lényegtelen, az árak is jók. Bátran merem ajánlani másoknak is.
Kimagasló termékismeret és minőségű ügyfélszolgálat.
Szuper cég, megbízható referenciákkal!