Ledker led nagykereskedés

Projekt munkák

Vállalatunk már két évtizede dolgozik a hazai piacon, így számos nagy projektben vettünk részt. Cégünk filozófiáját a hosszú évek alatt szerzett tapasztalatok alapján úgy alakítottuk ki, hogy részvételünk kis-, és nagy ledes világítástechnikai projektekben egyaránt sikeres legyen.

Viszonteladóknak

Csatlakozzon a Ledker led nagykereskedelmi viszonteladóink köréhez még ma, hogy ne maradjon le a modern ledes technológiai fejlődésről!

Kivitelezőknek

Egy nagy projekt megpályázásához és elnyeréséhez minden esetben tökéletes partnerekre van szükség. A megbízható munkavégzés, az elvégzett munkára vállalt garancia, a több évtizedes tapasztalat teszi a Ledker Kft.-t a legjobb partnerré, ha modern, energiatakarékos és környezettudatos világítási megoldásokról van szó. Led nagykereskedésünkben kivitelezők jelentkezését is várjuk!

Karbantartóknak

Karbantartó vállalatok számára teljes körű led nagykereskedelmi szolgáltatást nyújtunk annak érdekében, hogy ügyfeleik számára a LED-es technológia alkalmazása, beszerelése gyors, egyszerű és biztonságos legyen.