Viszonteladóknak

Legyen viszonteladónk!

Csatlakozzon ledes termékeink viszonteladóinak köréhez. Hiszünk abban, hogy magas minőségű ledes termékeink, ledes fényforrásaink, led izzóink értékesítése Önnek is kiváló üzleti lehetőséget teremt! Töltse ki az űrlapot és 48 órán belül felvesszük Önnel a kapcsolatot!

LED TECHNOLÓGIA VISZONTELADÓINK SZÁMÁRA

A LED technológia egyre elterjedtebb napjainkban, aminek köszönhetően a ledes fényforrások, ledlámpák, ledszalagod, ledes design lámpatestek vagyis a led világítás napról napra ismertebb és keresettebb a vevők körében. A LED technológia ugyanis nem csupán mutatós megoldást nyújt, de energiatakarékos, pénztárcakímélő és környezettudatos is: a LED-es megoldással a hagyományos fényforrásokhoz képest az energiafogyasztás akár 80%-kal is csökkenthető.

Biztosak vagyunk benne, hogy magas minőségű ledes termékeink Önnek is kiváló üzleti lehetősget jelentenek abban a vásárlói szektorban, ahol fontos a tartósság, a cseregarancia és a szakértelem!

MÉRNÖKI HÁTTÉR AZ ELÉGEDETT VÁSÁRLÓKÉRT

Cégünk tapasztalt mérnöki háttérrel rendelkezik, aminek köszönhetően minden viszonteladónknak, így Önnek is, garantáljuk az ügyfelek tökéletes elégedettségét. LED-es megoldásainkkal a legszélesebb körű igények kiszolgálására törekszünk, így az Ön vevői pontosan azt kapják majd, amire szükségük van. Minden nagykereskedelmi partnerünknek garantáljuk a teljes informáltságot: minden technikai kérdéssel kapcsolatban konzultációt tartunk, így a vevői mindig bizalommal fordulhatnak Önhöz, hogy kielégítő válaszokat kapjanak a ledes technológiáról, a ledes termékekről. Emellett minden viszonteladónknak biztosítjuk a precíz megtérülést kalkuláló szolgáltatásunkat, így az Ön vevői is mindig tudni fogják, hogy befektetésük mikor térül majd meg.

VÁLTOZATOS TERMÉKEK, EGYEDI MEGOLDÁSOK

Termékpalettánkon a legváltozatosabb ledes megoldásokkal találkozhat. Kínálatunk részét képezik a világ legnagyobb gyártóinak termékei éppúgy, mint a mérnökeink által tervezett és a legnagyobb szakértelemmel összeszerelt egyedi LED-ek. Válogasson ledes termékeket, led fényforrásokat tartalmazó webshopunk kínálatából, rendeljen egyedi kondícióknak megfelelően, egyedi árképzéssel, legyen viszonteladónk és támogassa Ön is a környezetet a LED technológia terjesztésével. Emellett többéves tapasztalatunkkal támogatjuk azon viszonteladóinkat is, akik webes felületen kívánják tovább értékesíteni a termékeket. Munkáját és üzletét azzal is támogatjuk, hogy viszonteladóként a webáruházban már a speciálisan Önre szabott, nagykereskedelmi árakat fogja a termékek mellett látni.

AKCIÓS ÁRAK, TERMÉKMINTÁK A JÓ DÖNTÉSÉRT

Oldalunkon folyamatosan ledes fényforrásokkal, ledes termékekkel kapcsolatos akciók, kedvezmények, egyedi árajánlatok várják Önt. Kérjen termékmintát legújabb LED-es megoldásainkból, tesztelje a termékeket és tudjon meg róluk minél többet! Garantáltan kiváló minőségű termékeinkkel törekszünk arra, hogy minden viszonteladónk vásárlói elégedettek legyenek.

Legyen Ön is Ledker viszonteladó!

Ha kiváló minőségű LED-es termékek értékesítésében gondolkodik, legyen Ön is viszonteladónk! Az alábbi űrlap kitöltése után 48 órán belül felvesszük Önnel a kapcsolatot!

Kapcsolat

Ha kérdése van, vegye fel velünk a kapcsolatot telefonon: +36 70 394 2543 vagy az info@ledker.hu e-mail címen. Írásos megkeresése esetén 48 órán belül visszahívjuk Önt!

Ügyfeleink mondták

Rendkívül udvarias és profi kiszolgálás, minden kérdésemre választ kaptam és ami nem lényegtelen, az árak is jók. Bátran merem ajánlani másoknak is.
Kimagasló termékismeret és minőségű ügyfélszolgálat.
Szuper cég, megbízható referenciákkal!