Rólunk

Rólunk

20 ÉVE A VILÁGÍTÁSTECHNIKA ÉS AZ ELEKTRONIKAI DISZTRIBÚCIÓ TERÜLETÉN

 

Szentimrei János vagyok, a LEDKER Kereskedelmi Szolgáltató Kft. alapítója, tulajdonosa és ügyvezetője. Már a kezdet kezdetén is az elektronika világa állt érdeklődésem középpontjában, azon belül is mindig szimpatizáltam az energiatakarékos és környezetbarát megoldásokkal. 20 év szakmai tapasztalatot szereztem az elektronikai disztribúció területén olyan multinacionális cégeknél, amelyek a világ vezető kereskedelmi vállalatai ezen a területen. Ez alatt az idő alatt végig jártam a ranglétra minden fokát és amellett, hogy a disztribúció minden csínyját-bínyját megismertem, a logisztikai és képviseleti vezetés területén is jelentős tapasztalatokra tettem szert.

 A Ledker Kft. magyar tulajdonú világítástechnikai szaküzlet és webáruház, melynek középpontjában a környezetbarát és költséghatékony led technológia áll. 

CSALÁDI VÁLLALKOZÁS 100%-IG MAGYAR TULAJDONBAN

A Ledker Kft. magyar tulajdonú, a led technológiát népszerűsítő világítástechnikai vállalkozás, szaküzlet és webáruház, melynek középpontjában a környezetbarát és költséghatékony LED világítás áll.  A 2009-ben családi vállalkozásként indult cég elsődleges célja, az volt hogy hazánkban minél szélesebb körben népszerűsítse a korszerű led technológia előnyeit. Folyamatosan bővülő kínálatunkkal olyan ledes fényforrásokból álló termékpalettát biztosítsunk Magyarországon, ami energiatakarékos, gazdaságos, valamint környezet-, és felhasználóbarát.

Kiemelt fontosságú cégpolitikánkban, hogy profi szaktanácsadással segítjük vásárlóinkat. Egyedi ledes fejlesztéseket, kiváltásokat, kivitelezéseket vállalunk, legyen szó egyedi felhasználók megrendeléséről vagy nagyberuházásról.

 

A Ledkerről számokban

1
+ év
Szakmai tapasztalat
1
+
Sikeres projekt
1
Alkalmazott

Kapcsolat

Ha kérdése van, vegye fel velünk a kapcsolatot telefonon: +36 70 394 2543 vagy az info@ledker.hu e-mail címen. Írásos megkeresése esetén 48 órán belül visszahívjuk Önt!

Ügyfeleink mondták

Rendkívül udvarias és profi kiszolgálás, minden kérdésemre választ kaptam és ami nem lényegtelen, az árak is jók. Bátran merem ajánlani másoknak is.
Kimagasló termékismeret és minőségű ügyfélszolgálat.
Szuper cég, megbízható referenciákkal!