Kivitelezőknek

Kivitelezőknek

Egy nagy projekt megpályázásához és elnyeréséhez minden esetben tökéletes partnerekre van szükség. A megbízható munkavégzés, az elvégzett munkára vállalt garancia, a több évtizedes tapasztalat teszi a Ledker Kft.-t a legjobb partnerré, ha modern, energiatakarékos és környezettudatos, led fényforrásokat tartalmazó világítási megoldásokról van szó. A világítástervezés, műszaki tanácsadás és kivitelezés hármasfogatával az Ön cége biztosan elnyeri a beruházó elismerését!

PROJEKTVÉDELEM FELSŐFOKON

Minden viszonteladónknak teljeskörű projektvédelmet nyújtunk. Ez azt jelenti, hogy bármely viszonteladónkat támogatjuk a projekt megnyerésében, a világítás tervezéstől, a műszaki tanácsadáson át egészen a kivitelezésig számíthat ránk. Pályázzon és nyerjen meg fantasztikus, led fényforrásokat használó projekteket a Ledker Kft. támogatásával! Vegye igénybe és használja fel egyedi tervezésú és gyártásű, pontos mérnöki tervezéssel készült ledes megoldásainkat: led fényfüzérek, led szalagok, led lámpatestek, led izzók, led függönyök.

TERVEZÉS ÉS KIVITELEZÉS EGYEDI MÓDON

Minden egyes led technológiás termékünket bevizsgáljuk és teszteljük, mielőtt megjelennek a piacon, de a piacra kerülés után is folyamatos a minőségellenőrzés. Emellett pedig folyamatosan készítünk saját tervezésű, illetve egyedi igényeket kielégítő LED megoldásokat, így támogatásunknak köszönhetően minden viszonteladónk képes a legkülönbözőbb ledes világítási igények kielégítésére. Az egyedi projekteket külön megrendelésre, közös megegyezéssel kialakított áron teljesítjük, hiszen vállalatunk célja a kölcsönös elégedettség és a mindkét fél számára előnyös üzlet megkötése. Legyen szó mintázásról vagy méretezésről, nálunk megtalálja a maximális segítséget a projekt elnyeréséhez.
Vegyen részt a Ledker Kft. által szervezett közös gyártói látogatásokon és nyerje meg a megpályázott projektet! Jelentkezzen személyesen a nagyker@ledker.hu e-mailcímen.

KIEMELKEDŐ MINŐSÉG, HOSSZÚ ÉLETTARTAM

Mind a saját gyártású, mind a világ legelismertebb disztribútoraitól származó LED fényforrásaink csúcsminőségűek, ráadásul mindegyik led fényforrásunk energiatakarékos és az élettartamuk is extra hosszú. Emellett minden üzleti partnerünk számára biztosítunk ingyenes megtérülés-számítást is, aminek köszönhetően a projektekhez is könnyedén kiszámolható, hogy a LED-alapú megoldás mennyivel lenne takarékosabb hosszú távon, mint a hagyományos típusú világítás kialakítása.

Legyen Ön is üzleti partnerünk!

Ha nagy projektjéhez LED-es megoldásokra, világítástechnikára megbízható, szakmailag korrekt üzleti partnert keres, írjon nekünk! 48 órán belül felvesszük Önnel a kapcsolatot!

Kapcsolat

Ha kérdése van, vegye fel velünk a kapcsolatot telefonon: +36 70 394 2543 vagy az info@ledker.hu e-mail címen. Írásos megkeresése esetén 48 órán belül visszahívjuk Önt!

Ügyfeleink mondták

Rendkívül udvarias és profi kiszolgálás, minden kérdésemre választ kaptam és ami nem lényegtelen, az árak is jók. Bátran merem ajánlani másoknak is.
Kimagasló termékismeret és minőségű ügyfélszolgálat.
Szuper cég, megbízható referenciákkal!