Karbantartóknak - led technológia

Karbantartóknak

Karbantartó vállalatok számára teljes körű nagykereskedelmi szolgáltatást nyújtunk annak érdekében, hogy ügyfeleik számára a LED-es technológia alkalmazása, beszerelése gyors, egyszerű és biztonságos legyen.

 

KARBANTARTÓKNAK

Karbantartó vállalatok számára teljes körű nagykereskedelmi szolgáltatást nyújtunk annak érdekében, hogy ügyfeleik számára a LED-es technológia alkalmazása, beszerelése gyors, egyszerű és biztonságos legyen. A modern LED-es megoldások, led technológiák nem csak takarékosabbá, de mutatósabbá is teszik az épületeket, legyen az egy családi ház, egy iskola vagy éppen egy ötcsillagos szálloda. Magyarországon egyre több vállalkozás ismeri fel, hogy milyen fontos az energiatakarékosság. A LED-es megoldások nem csak a takarékosak, de de mutatósak is, ami pedig a legváltozatosabb terek tökéletes megvilágítását teszi lehetővé. Cégünk teljes körű szolgáltatást nyújt karbantartó vállalatoknak, hogy a LED-es megvilágítások beszerelése, kezelése és karbantartása egyszerű és biztonságos legyen.

KERETSZERZŐDÉS A PROFESSZIONÁLIS LOGISZTIKA ÉRDEKÉBEN

Vállalatunk 20 éves tapasztalattal rendelkezik a LED technológiát alkalmazó projektmegoldások területén. Szakértelmünk lehetővé teszi, hogy minden partnerünk számára a legideálisabb megoldásokat nyújtsuk. Ügyfeleink maximális elégedettségének elérése érdekében mindent a projektnek megfelelő időben, adott ütemterv szerint szállítunk, sőt, igény szerint keretszerződések megkötését is vállaljuk. Utóbbi kiemelten a nagyobb beruházások és projektek esetén jelenthet ideális megoldást, hiszen keretszerződéseinkben garanciát vállalunk a pontos kiszállításra, de garantáljuk a közös megegyezéssel meghatározott árakat és számos további feltételt is.

SZEMÉLYESEN ÖNÉRT VAGYUNK

Amiben nagykereskedésünk képes többet nyújtani, az a személyes kapcsolattartás, ami partnereink elégedettségének garanciája is egyben. Vállalatunknál lehetőség van egyrészt az egyedi projektek, másrészt a viszonteladói árak megegyezés alapján történő kialakítására. Az általunk forgalmazott termékekbe vetett hitünket és a LED-es megoldások iránti elkötelezettségünket mutatja az is, hogy minden termékünkben, de irodáinkban, sőt, a dolgozóink otthonában is az általunk forgalmazott termékeket alkalmazzuk.

Karbantartó partnert keres?

Ajánlatkérése után 48 órán belül felvesszük Önnel a kapcsolatot!

Kapcsolat

Ha kérdése van, vegye fel velünk a kapcsolatot telefonon: +36 70 394 2543 vagy az info@ledker.hu e-mail címen. Írásos megkeresése esetén 48 órán belül visszahívjuk Önt!

Ügyfeleink mondták

Rendkívül udvarias és profi kiszolgálás, minden kérdésemre választ kaptam és ami nem lényegtelen, az árak is jók. Bátran merem ajánlani másoknak is.
Kimagasló termékismeret és minőségű ügyfélszolgálat.
Szuper cég, megbízható referenciákkal!