Épület és rendezvény dekoráció - kültéri világítás

Épület és rendezvény dekoráció

A fényekből alkotott díszek magukhoz vonzzák a figyelmet; legyen szó egy kirakat megvilágításáról, egy konferencia vagy kiállítás stand-dekorációjáról, egy étterem, szálloda vagy egy szórakozóhely világítás-technikai megoldásairól. A kültéri világítás ünnepivé varázsolja az épületeket, külső rendezvényeket!

ÜNNEPI HANGULAT FÉNYEKKEL

Fények vagyis a kültéri világítás segítségével bármilyen ünnepi vagy hétköznapi esemény sokkal meghittebbé, vagy épp izgalmasabbá tehető. Gondoljunk csak a karácsonyra, amely szintén azzal a pillanattal válik teljessé, amikor a fenyőfán kigyulladnak a (led) fények. A ledes fényekből alkotott díszek magukhoz vonzzák a figyelmet; legyen szó akár egy kirakat megvilágításáról, akár egy konferencia vagy kiállítás pavilonjainak kültéri világításáról, akár egy étterem, egy szálloda vagy egy szórakozóhely beltéri világítástechnikai megoldásairól.

MEGHITTSÉG VAGY IZGALOM

Egy rendezvény megtervezésekor praktikus funkcióin kívül (mint például egy színpad vagy tánctér beltéri megvilágítása) érdemes a ledfény hangulatteremtő erejét is kihasználnunk. Hiszen a segítségével bármilyen hatást elérhetünk: a félhomály meghittséget teremt és egy pillanat alatt ünnepi alkalmat varázsol egy hétköznapi összejövetelből; a színes, villódzó fények pedig játékosságot, fiatalosságot kölcsönöznek az eseménynek. Ezek a hangulatok mind a kültéri világításnál is megteremthetők!

A LED-ES TERMÉKEK MÁR SZÁMTALAN IPARÁGBAN BIZONYÍTOTTAK

A 20 éve a világítástechnika és az elektronikai disztribúció területén tevékenykedő LEDKER Kft. rendezvénytechnikai és dekorációval foglalkozó cégeknek, illetve egyedi megrendelőknek ajánlja világítástechnikai megoldásait. A cégvezető a világ vezető vállalatainál dolgozva ismerkedett meg behatóan a LED-technológiával. Mivel látta, hogy a LED-es termékek számtalan iparágban – szórakoztató elektronika, orvoselektronika, számítástechnika, autóipar stb. – bizonyították már létjogosultságukat; saját cégével mindenképp ezen a területen szeretett volna érvényesülni. Kültéri és beltéri ledvilágítás a Ledkertől!

AKÁR 80 SZÁZALÉKOS MEGTAKARÍTÁS

A LEDKER által megálmodott és megvalósított fénydekorációkkal a megrendelő úgy kápráztathatja el rendezvénye vendégeit egy emlékezetes esztétikai élménnyel, hogy közben pénzt takarít meg és a környezetre is vigyáz. A korszerű LED-es megoldásokkal, mint az ünnepi alkalmak, rendezvények, konferenciák, kiállítások és termékbemutatók fénydekorációjánál alkalmazott ledes eflektorokkal, fényvetőkkel, projektorokkal, füzérekkel és égőkkel, akár a felhasznált energia 80 százalékát is megspórolhatja, ez pedig jelentős megtakarítást jelent évente. A LEDKER ezen kívül vállalja üzletek, eladóterek, kiállítóhelyiségek, információs pultok, éttermek, szórakozóhelyek, színpadok és fogadóterek világításának megtervezését és megvalósítását; illetve automata elektronikai és fényvezérlési rendszerek, okosházak kialakítását is.

Kérjen ajánlatot!

Ajánlatkérése után 48 órán belül felvesszük Önnel a kapcsolatot!

Kapcsolat

Ha kérdése van, vegye fel velünk a kapcsolatot és 24 órán belül igyekszünk megválaszolni minden kültéri vagy beltéri világítással kapcsolatos kérdését.

Ügyfeleink mondták

Rendkívül udvarias és profi kiszolgálás, minden kérdésemre választ kaptam és ami nem lényegtelen, az árak is jók. Bátran merem ajánlani másoknak is.
Kimagasló termékismeret és minőségű ügyfélszolgálat.
Szuper cég, megbízható referenciákkal!