Garancia, minőség, logisztika, led

Garancia, minőség, logisztika

A LEDKER Kft. garanciát, minőséget és professzionális logisztikát biztosít ügyfelei számára. Saját gyártású és forgalmazott led termékeinkre is cseregaranciát vállalunk, továbbá tesztelést és pontos projekt kivitelezést kínálunk Önnek!

AZONNALI CSEREGARANCIA ÉS ALAPOS TESZTELÉS

A LEDKER Kft. csak olyan LED-es fényforrásokat használ egyedi világítástechnikai megoldásaihoz, amelyek minőségében maradéktalanul megbízik. Mivel biztosak vagyunk benne, hogy az általunk forgalmazott és a fénydekorációk kialakításánál alkalmazott reflektorok, fényvetők, projektorok, füzérek és égők teljesítményével Ön is elégedett lesz, azonnali cseregaranciát vállalunk minden termékünkre. A garancia időtartama terméktől függően 1–10 év (lakossági felhasználású termékek esetén a garancia 2,7 üzemóra/nap használat esetén érvényes).

AZ ÖSSZES FÉNYFORRÁST ALAPOS TESZTELÉSNEK VETJÜK ALÁ

A folyamatos minőségellenőrzés keretében minden egyes általunk forgalmazott LED-es fényforrást alapos tesztelésnek vetünk alá, még a piacra történő bevezetés előtt. Kínálatunkba kizárólag minősített termékeket veszünk fel, és a tesztelést a későbbiekben is folytatjuk. Így az egy bizonyos márkához vagy típushoz ragaszkodó ügyfél is biztos lehet benne, hogy ugyanazt a minőséget kapja a későbbiekben is, amely miatt egykor az adott világítástechnikai megoldás mellett döntött.

MIATTUNK EGYETLEN RENDEZVÉNY MEGNYITÓ SEM CSÚSZIK

Tisztában vagyunk vele, mekkora veszteséget jelenthet egy cégnek, ha az általa szervezett rendezvény megnyitójának akár egy napot is csúsznia kell. Profi logisztikai rendszerünk és tapasztalataink alapján az ügyfél biztos lehet benne, hogy a tőlünk megrendelt LED-es termékeket vagy dekorációkat időre kiszállítjuk, illetve beüzemeljük. A nagyobb léptékű projektek esetén erre külön keretszerződést is kötünk, amelyben garantáljuk a pontos szállítást.


Kérjen ajánlatot!

Ajánlatkérése után 48 órán belül felvesszük Önnel a kapcsolatot!

Kapcsolat

Ha kérdése van, vegye fel velünk a kapcsolatot és 24 órán belül igyekszünk megválaszolni minden kérdését.

Ügyfeleink mondták

Rendkívül udvarias és profi kiszolgálás, minden kérdésemre választ kaptam és ami nem lényegtelen, az árak is jók. Bátran merem ajánlani másoknak is.
Kimagasló termékismeret és minőségű ügyfélszolgálat.
Szuper cég, megbízható referenciákkal!