Kivitelezés és műszaki tanácsadás

Kivitelezés és műszaki tanácsadás

Ha szeretné otthonát vagy munkahelyét teljesen a saját igényeire formálni, vegye fel velünk a kapcsolatot most, kérjen egyedi konzultációs és kivitelezési díjat és mi megvalósítjuk, amit megálmodott! Mi mindnent tudunk a led fényekről! Keressen bizalommal!

LED FÉNYÁR EGY GOMBNYOMÁSRA

Csak akkor érezhetjük magunkat igazán komfortosan otthonunkban, ha minden a mi kényelmünket szolgálja: amikor hazaérünk, kellemes meleg fogad és a kulcsunkat sem a vaksötétben kell keresgélnünk a kapu előtt. Ha elutazunk, nem izgulunk végig amiatt, hogy a betörők kifigyelik, hogy már egy hete sötétség honol a házban és kihasználják az alkalmat. A led fények az élet minden területén alkalmazhatók, legyen szó magánlakásokról, irodákról, ipari csarnokokról.

AZ INTELLIGENS OTTHON (OKOS OTTHON)

Egy okosházban a technika teljes mértékben a lakók kényelmét szolgálja. Esténként, a lakásba belépve kellemes led fény, vagyis hangulatvilágítás fogadja őket; a kapu elé érve a mozgásérzékelős led lámpa gondoskodik arról, hogy könnyedén beletaláljanak a kulccsal a zárba; ha pedig sokáig nem tartózkodnak otthon, a led fények időről időre maguktól felkapcsolódnak, hogy az ingatlan ne szolgálhasson az illetéktelen behatolók célpontjául.

VEVŐCSALOGATÓ FÉNYKOMPOZÍCIÓK

De nem csak az otthonunkban tesz jó szolgálatot az automata ledes világítástechnikai rendszer. Egy étteremben, egy szórakozóhelyen vagy egy szálloda halljában is megvalósíthatók a gombnyomásra működő, esztétikus és praktikus led-es lámpatestekből vagy egyéb ledes fényforrásokból álló kompozíciók. A számtalan éve a világítástechnika területén tevékenykedő LEDKER Kereskedelmi Szolgáltató Kft. vállalja villamos hálózatok, led fényszimulációk és okosházak megtervezését és kialakítását.

KISZÁMOLJUK ÖNNEK, MENNYIT SPÓROLHAT

A folyamat egyszerű és gyorsan lebonyolítható. Első lépésként az időpontegyeztetést követően helyszíni felmérést végzünk. Az esztétikum és a funkcionalitás figyelembevétele mellett az ügyfél igényei szerint megtervezzük a led fényekből álló rendszert és kiválasztjuk a szükséges lámpatesteket, fényforrásokat. Gyors és pontos megtérülés-számítást végzünk, hogy Ön megtudhassa, mennyit spórolhat az energiatakarékos megoldásokkal. Igény szerint a rendszer kivitelezését is vállaljuk. Ha szeretné otthonát vagy munkahelyét teljes mértékben a saját igényeire formálni, vegye fel velünk a kapcsolatot most, kérjen egyedi konzultációs és kivitelezési díjat és mi megvalósítjuk, amit megálmodott!

Kérjen ajánlatot!

Ajánlatkérése után 48 órán belül felvesszük Önnel a kapcsolatot!

Kapcsolat

Ha kérdése van, vegye fel velünk a kapcsolatot és 24 órán belül igyekszünk megválaszolni minden kérdését.

Ügyfeleink mondták

Rendkívül udvarias és profi kiszolgálás, minden kérdésemre választ kaptam és ami nem lényegtelen, az árak is jók. Bátran merem ajánlani másoknak is.
Kimagasló termékismeret és minőségű ügyfélszolgálat.
Szuper cég, megbízható referenciákkal!